Mijn Nieuwe Website

Welkom op mijn nieuwe website! Op deze manier kun je me makkelijk vinden en zien waar ik mee bezig ben en wat ik voor je zou kunnen betekenen.

De naam 2Inspire geeft weer dat het mijn verlangen is om anderen te inspireren door te spreken, preken of onderwijzen; dit kan ook in de vorm van colleges, seminars, cursussen en conferenties.

Het grootste deel van mijn leven heb ik gewerkt in situaties waarin dingen klein begonnen zijn en tot bloei en groei kwamen, vaak tegen druk en weerstanden in.  Het spreken over hoe mensen en ideeën tot bloei komen, hoe geloof en dagelijks leven samen kunnen gaan en hoe onze echte identiteit gevormd wordt en tot stand komt, zijn thema’s die voortkomen uit deze ervaring.  Ook ben ik veel bezig met onderwerpen als leiderschap, man/vrouw -identiteit en -samenwerking, vrouwen en geestelijke leiderschap en het begrijpen van de cultuur waarin we leven (filosofie).

Het coach, mentor, of spirituele begeleider zijn is iets wat ik eveneens graag doe.  Dit alles vanuit een christelijke levensvisie.  Je kunt het op deze site verder zien en mij via deze weg benaderen – wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

One thought on “Mijn Nieuwe Website

  1. Lieve Paulien, van harte met je nieuwe website, wat ziet hij er prachtig uit en wat staat er veel mooie inspirerende dingen op. Mag God je activiteiten in volle bloei zetten, zodat het heel veel harten gaat bemoedigen en inspireren. Gods zegen! Gerry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>