onderwerpen

  

M ijn grote passie is dingen willen begrijpen en nieuwe dingen leren waardoor ik vanuit wijsheid leef en keuzes maak die waardevol zijn en waar ik anderen mee verder kan helpen. Het leven is zo kort en ik wil (zonder mezelf op te jagen) zo doelgericht mogelijk leven voor God.  Door Hem te kennen en naar Hem te luisteren zien we dingen op een nieuwe manier, vanuit zijn grote perspectief, waardoor ons leven nieuwe betekenis en waarde krijgt – veel dieper en hoger dan welk mens ons ook kan geven. Voor Hem zijn we ieder van oneindige waarde!

Om echt te leven, moeten we echte keuzes maken voor het leven. Het leven is zo gebroken dat dit bij niemand vanzelf gaat. God vertrouwen en kennen als de Bron van ons leven is een pelgrimsreis die soms op een achtbaan lijkt – dat maakt het ook boeiend, want als je daarop terugkijkt zie je zijn persoonlijke hand en aanwezigheid, die je in momenten van lijden of stress vaak niet herkent.

spreken-paulienVanuit mijn eigen levensreis en wat ik geleerd heb en de wijze lessen van vele anderen, verlang ik ernaar anderen te bemoedigen en te inspireren in hun levensreis, op een weg die dwars door alles omhoog leidt.

Onderwerpen

Filosofie
Geestelijke Toerusting
Leiderschap
Pastoraal
Vrouwen

 

(spreken/cursussen ook in de Engelse taal mogelijk)